Disney Plus Atatürk dizisi Zübeyde Hanım rolünü canlandıracak oyuncu belli oldu

Disney Plus'ın büyük ses getirmesi planlanan yeni dizisi Atatürk'ün başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Emma Watson yer alıyor. Güçlü kadrosuyla şimdiden merak edilen dizide Zübeyde Hanım'ı canlandıracak isim de belli oldu. İşte, Disney Plus Atatürk dizisinde Zübeyde Hanım'ı canlandıracak o isim...

16.04.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-20:29) Disney Plus Atatürk dizisi Zübeyde Hanım rolünü canlandıracak oyuncu belli oldu

Disney Plus'ın çok uluslu kadroya sahip yeni projesi Atatürk dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım karakterini başarılı oyuncu Songül Öden canlandıracak. Dizide dünya ünlü Emma Watson ile Hans Zimmer gibi isimler de bulunuyor.

Disney Plus, ülkemizdeki yayın hayatına hazırlık yaparken iddialı yapımlarıyla heyecan yaratıyor. Disney Plus'ın en çok merak edilen yapımları arasında ise Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anlatılacağı Atatürk dizisi oldu. Dizide ülkemizin birbirinden başarılı oyuncularının yanı sıra dünyaca ünlü isimler de yer alacak.

Songül Öden kimdir?

1979 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelen Songül Öden, 1999'tan itibaren birçok tiyatro oyunu, sinema filmi ve TV dizisinde rol almıştır. Bu zamana kadar başarılı oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren Öden, şimdi ise merakla beklenen Atatürk dizisinde Zübeyde Hanım karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

 Atatürk dizisi Songül Öden

Altı bölümden oluşması beklenen Atatürk dizisi, 7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin tarafından çekilecek. Dizinin yapımcısı ise 03 Medya olacak.

Atatürk dizisi, ülkemizde Cumhuriyet'in yüzüncü yılı 2023 yılında seyirciyle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal