Gardırobunuzda Bu Renklere Yer Açın

Hayatınızda yapacağınız küçük değişimler kendinizi daha mutlu ve motive hissetmenizi sağlayabilir. Bu değişime kıyafetlerinizden başlayabilirsiniz. Gardırobunuzun kapılarını sonu kadar açın ve zıt renklerle kombinler yapmaya başlayın. Bir de bu renkleri dolabınızda mutlaka yer açın! İşte ilham veren renkler…

25.03.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-15:47) Gardırobunuzda Bu Renklere Yer Açın
Bazen yapacağınız küçük değişimler hayatınızda büyük farklar yaratabilir. Giyim tarzınıza katacağınız yeni renkler bu farkları oluşturacak en büyük etkenlerden biridir…

MOR VE LEYLAK

Her zaman trendler arasında kendine yer bulan mor ve lilayı bir arada giymeye ne dersiniz? Mor, bu senenin de en iyi renk trendleri arasında yer alıyor. Genel olarak bölücü olmasına rağmen yine de tercih edilen mor ve leylak tonları kombinlerinize eğlenceli bir hava katarak modunuzu yükseltmenizi sağlayacak!

BİSKÜVİ VE SAKIZ

Bej ve deve tüyü rengi tonları, parlak tonlardaki kıyafetlerinizin canlı parlamasını nötrlemenize yardımcı olur.

ÇİKOLATA VE KREMA

Şu anda moda camiasında en popüler olan renk eşleştirmeleri arasında yer alan koyu kahverengi ve krem tonları her daim zengin ve asil bir hava katar!

ADAÇAYI VE LİMON

Baharın geri dönüşünü kutlayan pastel tonları her zaman gardırobunuzda olması gereken renkler arasında yer alır. Adaçayı yeşili de bu senenin en trend renklerinden biri olacağa benziyor. Elbiseler, pantolonlar ve aksesuarlar; adaçayı yeşilinin ruhunu yansıtmak için güzel bir araç olacak.

MANDALİNA VE ÖRDEK YEŞİLİ

Belki de bu renk kombini kağıt üzerinde gerçekten işe yaramaz. Ancak doğru parçalarla kombin edildiği zaman imkansızlık bile şık görünecek!
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal