Gara Şehidinin Annesi PKK’nın İftirasını Ortaya Çıkardı

​ Irak’ın Gara bölgesinde şehit düşürülen 13 kişiden birisi olan Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin annesi Ayşe Güler, alçak PKK'nın şehitlerin Türk Hava Kuvvetleri bombardımanıyla öldürüldüğü iftiralarının gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

18.02.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 18.02.2021-16:43)

Pençe Kartal-2 Harekât bölgesinde bulunan Gara’da PKK aracılığıyla kaçırılarak şehit düşürülen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci’nin ailesinin acısı devam ederken, kamuoyundaki iftiralara karşı şehit annesi sert ifadelerle tepkisini gösterdi. İhlas Haber Ajansı'na açıklama yapan şehit Mevlüt Kahveci’nin annesi Ayşe Güler, evladının naaşını teşhis etmeye gittiğini söyledi.

''DEVLET BENİ HİÇ BIRAKMADI''

Evladının kimliğini teşhis eden acılı anne Güler, şehidin naaşında yalnızca kurşun yarası olduğunu belirterek, “Benim oğlum bombalamayla ölmedi. Oğlumun cesedi iyiydi. Cesette bir şey yoktu. PKK vurmuştu. Bir tane kurşun yarası vardı. Sadece kurşun yarası vardı. Kolu, bacağı her yeri sağlamdı. Devlet değil PKK yapmış. 4 sene boyunca devlet benim yanımdaydı. Cumhurbaşkanı, Süleyman Soylu, Mehmet Ersoy hepsi yanımdaydı. Devlet beni hiç bırakmadı. Benim devletle sorunum yok. Devlet değil PKK öldürdü benim oğlumu” dedi.

“KAZI DEDİM, KÖKÜNÜ KAZI ONLARIN”

Kötü haberi aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda konuştuğunu belirten Ayşe Güler, şu ifadeleri kullandı:

“Kazı dedim, kökünü kazı onların. Benim oğlumun intikamını al dedim. 13 tane şehidin intikamını al dedim. Hepsini söyledim. Bana tamam dedi.”

''KILIÇDAROĞLU VE HDP BİR OLUYOR''

Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile bir olduğunu ve hükümeti karalamak için uğraştığını söyleyen şehidin üzüntülü annesi Ayşe Güler, “Kılıçdaroğlu yalan söylüyor. İnsanları birbirine düşürüyor. Kılıçdaroğlu ve HDP bir oluyor, devleti karalamak istiyor. Kıskanıyor ve özellikle söylüyor. Hepsi yalan. Cenazelerimizde bir şey yok ölülerimizde bir şey yok. PKK yapmış. Bu karalamaları Kılıçdaroğlu ve HDP yapıyor. Ben onları Allah’a bıraktım, devlete bıraktım. Devlet onlardan intikamımızı alacak ben bir şey demiyorum. Vatan sağ olsun. Devlet var bizim arkamızda. Ben oğlumu yetiştirdim, büyüttüm. PKK vurdu benim oğlumu. Ben oğlumu devlete verdim, onlara vermedim” dedi.

''YAPAN HDP, YAPAN PKK''

Hemen hemen 2 sene önce oğlu Mevlüt Kahveci’den gelen mektubu anlatan acılı anne Güler, “Çocuklar ölmeden 2-3 gün önce bizi aradılar. Çocuklarınızı devlet bombalıyor dediler. Ama kendileri vurmuş. Yalan söylüyorlar. Devletin ilgisi yok. Yapan HDP, yapan PKK. Oğlumdan gelen mektup daha önceydi. 2 sene kadar önce oldu. O zaman bütün ailelere geldi. Öyle kötü bir yazı yoktu. ‘Ben devletime güveniyorum, devletim beni kurtarır diyordu’. Ben başka bir şey görmedim” ifadelerini kullandı.

''VATAN SAĞ OLSUN''

Şehit evladını toprağa verdiğini ve gözleriyle gözleriyle gördüğünün altını çizen Ayşe Güler, “Ben hiçbir şey demiyorum, vatan sağ olsun. Ama devleti karalamaya da hakları yok. Yalan söylemeye de hakları yok. Benim cenazem de iyiydi, ölümde iyiydi. Düğün konvoyu gibi konvoyla şehidimi götürdüm gömdüm. Devlete zeval gelmesin. Karalayanlar kendi kendinden bulsun” diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal