Galaxy Buds Pro 2 özellikleri ve çıkış tarihi

Galaxy Buds Pro 2 seri üretime geçti. Kulaklığın renk seçenekleri ve bazı özellikleri belli oldu. Galaxy Buds Pro 2 özellikleri nelerdir? Galaxy Buds Pro 2 ne zaman çıkıyor? İşte ayrıntılar.

13.06.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-17:31) Galaxy Buds Pro 2 özellikleri ve çıkış tarihi

Samsung, kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds Pro'yu geçen yıl 2021 Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttı. Teknoloji devi o zamandan beri üst düzey kulaklıklar üzerinde anne olsa da, şimdi Buds Pro 2 üzerinde çalışmaya başladığı söyleniyor. Samsung ürün sızıntılarını paylaşmasıyla tanınan Max Jambor, Galaxy Buds 2 Pro (veya Galaxy Buds Pro 2) modelinin seri üretiminin şimdiden başladığını söyledi. Bir diğer güvenilir kaynak olan SnoopyTech, yeni kulaklığın beyaz, mor ve grafit renk seçenekleriyle satışa sunulacağı bilgisini de paylaştı.

galaxy

Galaxy Buds Pro 2 ne zaman çıkıyor?

Galaxy Buds Pro 2 seri üretime başlaması ile yakın bir zamanda duyurulacak. Fakat tanıtım için kesin bir tarih belirlenmedi. Duyumlara göre Temmuz ayında  piyasaya çıkılacağı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Buds Pro 2 modellerinin Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 ile piyasaya sürülmeyeceği bildirilmişti. Her iki katlanabilir telefonun da Ağustos ayında piyasaya sürüleceğini düşünürsek, yeni kablosuz kulaklıkların Temmuz ayında piyasaya sürülmesi daha olası.

Galaxy Buds Pro 2'nin teknik özellikleri hakkında pek bir şey bilinmiyor. Sızıntıya göre kulaklığın tasarımı Galaxy Buds 2 ile benzerlik gösteriyor. Bununla birlikte, önceki modele kıyasla ses kalitesi de iyileşecek ve daha güçlü Aktif Gürültü Önleme (ANC) performansı ve daha uzun pil ömrü sunacak.

Fiyatlandırma da hala belirsiz. Galaxy Buds Pro'nun 199 dolardan başladığı biliniyor. Yeni modelin 200$ civarında satılacağı tahmin ediliyor.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal