Galatasaraylı olduğunu açıkladı: Rey Mysterio kimdir, nereli? WWE güreşçisi Rey Mysterio kaç yaşında?

Dünyaca ünlü eski WWE güreşçisi Rey Mysterio, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Galatasaraylı olduğunu açıkladı. Peki Rey Mysterio kimdir, nereli? WWE güreşçisi Rey Mysterio kaç yaşında? İşte detaylar...

18.08.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 18.08.2022-12:19) Galatasaraylı olduğunu açıkladı: Rey Mysterio kimdir, nereli? WWE güreşçisi Rey Mysterio kaç yaşında?

Rey MysterioWorld Wrestling Entertainment’ın (WWE) efsane güreşçilerinden birisi olan Rey Mysterio, yaptığı bir açıklama ile sosyal medyada gündeme oturdu. Yaptığı açıklama hayatında iki önemli şey olduğunu ifade eden efsane güreşçi, birincisinin Rey Mysterio fanatiği olmak, diğerinin ise Galatasaraylı olmak olduğunu ifade etti. Bu açıklama ile beraber Rey Mysterio’nun hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Rey Mysterio kimdir, nereli? WWE güreşçisi Rey Mysterio kaç yaşında?

Rey Mysterio kimdir, nereli?

Asıl adı Oscar Gutierrez olan Rey Mysterio, 11 Aralık 1974 tarihinde ABD’nin California eyaletinde dünyaya geldi. 


Meksika asıllı olan efsane güreşçi, kısa boyuna rağmen WWE tarihinin en başarılı güreşçileri arasında yer almayı başardı. Yarı siklet güreşinin popülerleşmesini sağlayan isim olarak bilinen Mysterio, dünyanın en başarılı Meksikalı sporcularından birisi olarak tarihe geçmiştir. 

Dünyaca ünlü eski WWE güreşçisi Rey Mysterio, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Galatasaraylı olduğunu açıkladı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal