Trabzonspor Devler Ligi sahnesinde: Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kopenhag Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak mı?

Süper Lig’in son şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılan Trabzonspor’un Avrupa mesaisi bu akşam oynayacağı Kopenhag karşılaşmasıyla başlıyor. Peki Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kopenhag Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak mı? İşte karşılaşmanın öne çıkanları...

16.08.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-17:39) Trabzonspor Devler Ligi sahnesinde: Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kopenhag Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de şampiyon olduğu için ülkemizi Devler Ligi’nde temsil edecek olan Trabzonspor Kopenhag deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek adına 90 dakika herşeyini vererek mücadele edecek. Bordo mavili futbol severler ise Kopenhag Trabzonspor karşılaşması hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için internet üzerinden araştırma yapmaya başladı.

Kopenhag Trabzonspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? 

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Kopenhag ile 16 Ağustos 2022 Salı günü TSİ 22.00’de Kopenhag Parken Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele maç saatinden itibaren Exxen ekranlarında yayınlanacak. 

Kopenhag Trabzonspor maçı hakemi kim olacak?

Kopenhag Trabzonspor mücadelesini İngiliz hakem Michael Oliver düdük çalacak. 

Kopenhag Trabzonspor

Kopenhag Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak mı?

Devler Ligi’ndeki nefes kesen Kopenhag Trabzonspor mücadelesini izlemek için Exxen platformuna üye olmanız gerekiyor. 

Kopenhag Trabzonspor muhtemel 11'ler

Kopenhag: Johnsson, Diks, Vavro, Boilesen, Kristansen, Zeca, Johannesson, Amoo, Falk, Claesson, Biel

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Corneilus

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal