Jorge Jesus’tan sürpriz kadro tercihi: Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi kim?

Yeni sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe, Süper Lig’in 2. hafta maçında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak. Teknik direktör Jorge Jesus’un bu maça sürpriz bir kadroya çıkacağı ifade ediliyor. Peki Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi kim? Soruların yanıtı haberimizde...

15.08.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 15.08.2022-13:43)

Süper Lig’de yeni sezon istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de 2. haftanın kapanış maçında deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Geçen hafta evinde Ümraniyespor karşısında Berisha’nın son dakikada attığı golle 1 puanı kurtaran sarı lacivertliler Kasımpaşa deplasmanında yeni sezonun ilk galibiyetini almaya çalışacak. Ev sahibi Kasımpaşa ise Başakşehir karşısında aldığı 4-0 mağlubiyetin acısını Fenerbahçe’den çıkarmak istiyor. Teknik direktör Jorge Jesus’un bu maça sürpriz bir kadroya çıkacağı ifade ediliyor. Peki Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi kim? 

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 21.45’te Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda başlayacak. Bu maç Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Kasımpaşa FB

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı hakemi kim?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının hakemi Mete Kalkavan olacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Kerem Ersoy ve Kemal Yılmaz olacak. VAR hakemliğini ise Alper Ulusoy üstlenecek.

Kasımpaşa Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Sadık, Petretta, Aytaç, Hajradinovic, Eyseric, Fall, Ben Ouanes, Bahuken

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi (Alioski), Arao, Crespo, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal