Galatasaray'ın Yıldızına Teklif!

Ülkesi Demoktatik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nda sakatlanan ve Christian Luyindama için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton ve Aston Villa teklif yapacak.

16.03.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-14:13) Galatasaray'ın Yıldızına Teklif!

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray için beklenmedik bir tranfer haberi gündeme geldi. Bu transfer haberine göre sarı-kırmızılıların Kongo'lu stoperi Christian Luyindama'ya Premier Lig'den 2 takımın istekli olduğu duyuruldu.

Geçirdiği ağır sakatlık sonucu uzun bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan yıldız futbolcu, geçtiğimiz günlerde antrenmanlara geri dönmüştü. Sarı-kırmızılı kulüp Henry Onyekuru ve Adem Büyük'ün yaşadığı sakatlıklarla alakalı bilgilendirme yaparken sürpriz bir görüntü de paylaşmıştı. Galatasaray'da ekim ayından bu yana müsabakalardan uzak kalan Luyindama'nın antrenmanda fizyoterapist ile beraber çalıştığı görülmüştü.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE TEKLİF

Afrika gazetelerinde yapılan haberlere göre, iki Premier Lig kulübü Wolverhampton Wanderers ve Aston Villa, Luyindama'nın transferi için çalışmalara başladı. Bu sezonun sona ermesi ile birlikte resmi teklifin Galatasaray'a sunulacağı belirtilen haberde, yaklaşık 12 milyon avroluk bonservis bedeli teklif edileceği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal