Galatasaray'ın Yeni Transferi Patrick Van Aaanholt Tepkileri Üzerine Çekti!

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da, yeni transfer Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un kötü istatistiği büyük dikkat çekti.

02.12.2021-12:40 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:44)

Yeni sezonda Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da, yeni transfer Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un etkisiz verileri taraftarların büyük dikkatini çekti.
Süper Lig'de 14. hafta geride kalırken toplamış olduğu 22 puanla 8. sırada yer alan Galatasararay'da sezon başında kadrosuna katmış olduğu Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'un performansı büyük eleştiri konusu oldu.

PATRİCK VAN AANHOLT ELEŞTİRİ OKLARINI ÜZERİNE ÇEKTİ

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ın yeni sezonda her ne kadar UEFA Avrupa Ligi'Nde başarılı sonuç sergilese de ligde göstermiş olduğu etkisiz performans büyük eleştiriler alıyor. Sarı kırmızılılarda takımın kötü performansı dolayısıyla en çok eleştirilen futbolculardan birisi de Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt oldu. Futbolcunun Süper Lig'de geride kalan zamanda kötü istatistikleri büyük dikkat çekti. Ayrıca futbolcunun Galatasaray döneminden önceki kariyerindeki istatistiklerindeki verimsizlik de taraftarların gündeminde yer aldı.
Deneyimli futbolcu kariyerinde son 5 sezonda sadece 10 kez asist yapabildi. Geçen sezon Crystal Palace formasıyla 19 maçta bin 504 dakika oynayan tecrübeli futbolcu yalnızca 1 kez asist yaptı. Patrick van Aaanholt'un 50 uzun toplamda 33'ü, 37 ortasından da 28'i isabetsiz oldu. Futbolcu attığı 16 şıttan sadece 5'i kaleyi buldu.
Kariyerinde Chelsea, Leicester City, Wigan, Vitesse, Sunderland ve Crystal Palace gibi takımların formasını terleten van Aanholt, sezon başında bedelsiz olarak Galatasaray'ın yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal