Hatayspor ile Eyüpspor'un Oynadığı Maçın Ardından Mame Diouf'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Hatayspor ile Eyüpspor arasında Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Hatayspor'un iki kalecisinin de kırmızı kart görmesiyle forvet olan Mame Diouf kaleye geçmişti. Penaltılarla tur atlayan Hatayspor'da Diouf'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

02.12.2021-12:04 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-12:20) Hatayspor ile Eyüpspor'un Oynadığı Maçın Ardından Mame Diouf'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan ve Hatayspor ile Eyüpspor'un oynadığı 4. tur karşılaşması çok ilginç olaylara sahne oldu. Tarihe geçen karşılaşmada Hatayspor'un iki kalecisi de kırmızı kart görüp oyun dışı kalınca kaleye Mame Diouf geçmek zorunda kaldı.

HATAYSPOR İLE EYÜPSPOR ARASINDAKİ MAÇ TARİHE GEÇTİ

Hatayspor ile Eyüpspor'un oynadığı karşılaşma adeta tarihe damga vurdu. Karşılaşmada Hatayspor kalecileri 2 kez kırmızı karttan oyun dışında kaldı. Oynanan maçın normal süresinin uzatma anlarında 90+4 de kaleci Abdullah Yiğter'in kırmızı kart görmesi sonucu 90+6'da oyuncu değişiklik haklarının kullanan Hatayspor'da Diouf zorunlu olarak kaleye geçti. Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmanın uzatma devrelerinde takımlar 1 oyuncu değişiklik hakkı daha kazanınca, Diouf kaleci formasını çıkararak normal görev alanına döndü ve kaleyi ise Yavuz Buğra Boyar'a teslim etti. Fakat aynı talihsizlik Hatayspor'un başına 120'nci dakikada bir daha yaşandı. Bu kez de Yavuz Buğra Boyar, rakibine ceza sahası dışında yaptığı hareket sonrası direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Görev yine Diouf'a kaldı. Kaleye geçen golcü Diouf, karşılaşmayı gol yemeden tamamlamayı başardı ve mücadele penaltılara gitti. Diouf penaltılar sonrasında hem kalecilik hem de penaltı kullandı. Senegalli futbolcu penaltısını gole çevirirken, rakiplerin vuruşlarında ise köşeleri doğru tahmin etse de kurtarış da bulunamadı. Mücadele 6-5'lik Hatayspor lehine bitti ve Diouf Türkiye futbol tarihinde bir ilk yaşattı. Diof'dan maçın ardından çarpıcı açıklamalar geldi.


MAME DİOUF'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Mame Diouf, tarihi maçın ardından yaptığı açıklamada 'Gençliğimde de kaleye geçerdim. Çünkü gençken bazen çılgınca şeyler denersiniz. Ben de mahallede arkadaşlarımla bunu deniyordum. Arkadaşlarımın bana ne zaman ihtiyacı olursa ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal