Thomas Müller'den Lionel Messi'nin Ballon d'Or'u Kazanmasına Tepki Geldi!

Alman devi Bayern Münih'in yıldızı Thomas Müller, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Ballon d'Or ödülünü kazanmasına tepki gösterdi.

02.12.2021-11:42 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-14:52) Thomas Müller'den Lionel Messi'nin Ballon d'Or'u Kazanmasına Tepki Geldi!

Alman Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in yıldız tecrübeli futbolcusu Thomas Müller, France Football tarafından yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülünün Lionel Messi'ye gitmesine büyük tepki gösterdi. Futbolcunun söylediği sözler futbol dünyasında çok konuşuluyor.

THOMAS MÜLLER'İN LİONEL MESSİ HAKKINDA SÖYLEDİĞİ SÖZLER ÇOK KONUŞULUYOR

Alman yıldız Thomas Müller'in, Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında söylediği sözler futbol dünyasının gündemine oturdu. Geride kalan Ballon d'Or ödülünün yankıları sürmeye devam ediyor. Yılın en iyi futbolcusuna verilen ve çok önemli bir ödül olan Ballon d'Or ödülünün bu sene alacağı kişi büyük merak konusuydu. Büyük ödülün kime verileceği çok konuşulurken adaylar arasında Robert Lewandowski, Lionel Messi ve İtalya'nın geçen Avrupa Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynayan Jorginho güçlü isimler arasında duruyordu. Ödül ise Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin oldu. Büyük ödülü Lionel Messi'nin alması futbol dünyasında çok konuşulan başlıca konulardan birisi haline geldi
Ödülü Lionel Messi'nin almasına Alman yıldız Thomas Müller'den büyük tepki geldi. Thomas Müller yaptığı açıklamada, 'Bavyeralılar, Almanlar ve Polonyalılar için bu tören kesinlikle bir hayal kırıklığıydı. Lewandowski, Ballon d'Or'u hak ediyordu ancak uzun süredir futbolun içindeyim ve buna şaşırmadım. Aynısı 2013'te Franck Ribery'e de yaptılar' şeklinde açıklamalara yer verdi.

THOMAS MÜLLER'İN SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Alman yıldız Thomas Müller'in, Lionel Messi'nin ödülü olmasına yönelik olarak söylediği sözler büyük gündem oldu. Futbolcunun söylemiş olduğu sözler futbolseverlerin büyük ilgisini çekti. Alman yıldızın sözlerini destekleyenler olduğu kadar yoğun bir şekilde eleştirenler de oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal