Galatasaray’ın yeni transferi Fredrik Midtsjö kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fredrik Midtsjö hangi takımdan geldi, mevkisi neresi?

Galatasaray’ın orta saha bölgesine yaptığı transferlerden birisi olan Fredrik Midtsjö hakkındaki araştırmalar son saatlerde artış gösterdi. Peki Galatasaray’ın yeni transferi Fredrik Midtsjö kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fredrik Midtsjö hangi takımdan geldi, mevkisi neresi? İşte merak edilenler...

02.08.2022-13:38 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-13:38)

Teknik direktör Okan Buruk’un verdiği rapor doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi, orta saha bölgesine bir transfer daha yaptı. Sarı kırmızılılar orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö’yü 2025 yılına kadar renklerine bağladı. Sarı kırmızılı taraftarlar ise adı fazla duyulmamış olan futbolcunun hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmaya çalışıyor. Peki Galatasaray’ın yeni transferi Fredrik Midtsjö kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fredrik Midtsjö hangi takımdan geldi, mevkisi neresi?

Galatasaray’ın yeni transferi Fredrik Midtsjö kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Fredrik Midtsjö, 11 Ağustos 1993 tarihinde Norveç’in  Trøndelag şehrinde doğdu. Futbolculuk kariyerine  Stjørdals-Blink'in altyapısında başlayan 28 yaşındaki futbolcu burada gösterdiği performans ile Rosenborg takımına imza attı. 

2012 yılında Norveç 2. Lig takımlarından Ranheim’da kiralık olarak forma giyen Midtsjö, burada ağır bir sakatlık yaşadı ve 7 ay sahalardan uzak kaldı.

26 Ağustos 2017 yılında Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar ile anlaşan 28 yaşındaki Norveçli futbolcu AZ Alkmaar ile çıktığı 191 maçta 7 gol attı. Midtsjö, Norveç Milli Takımı’nda toplamda 11 maça çıktı.

Galatasaray Midtsjö

Galatasaray Midtsjö’yü açıkladı

Galatasaray AZ Alkmaar’dan yeni transferi Fredrik Midtsjö’yü resmen açıkladı. Sarı kırmızılılar internet sitesi üzerinden transfer hakkında şu açıklamaları yaptı:

"Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö ve kulübü Alkmaar Zaanstreek ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.500.0000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 975.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal