Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un takımın eski hocası Fatih Terim ile ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırdı!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk sarı kırmızılı kulüp ile resmi anlaşmaya imza atarken Fatih Terim ile ilgili açıklamaları da oldukça büyük yankı uyandırdı. Buruk, Fatih Terim'in kendisini arayarak tebrik ettiğini belirtti.

24.06.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-16:10)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da oldukça sıcak dakikalar yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda takımın yeni teknik direktörü olan Okan Buruk'tan sarı kırmızılılar ile olan imza töreninde çok konuşulacak açıklamalar geldi. Okan Buruk'un takımın eski tecrübeli hocası olan Fatih Terim ile ilgili sözleri de oldukça dikkat çeken konulardan birisi oldu.

Arayıp tebrik etmiş

Okan Buruk, Fatih Terim ile ilgili açıklamasında 'Fatih hoca benim için çok değerli. Uzun yıllar birlikte çalıştık. Şampiyonluklar yaşadık. Galatasaray için çok değerli bir isim. Dün Fatih hocam beni aradı, 'Hayırlı olsun, elimizden ne geliyorsa sorabileceğin her şeyde yanındayım' ifadelerine yer verdi.

'Fatih hocama elimden gelenin en fazlasını yapacağımı söyledim. Hocama çok teşekkür ediyorum, yanımızda olduğu için. Kriter olarak şampiyonluğa uyuyoruz. Eski bir Galatasaray oyuncusu olarak. Son dönemde de Fatih hoca ve Hamza hoca... Şampiyonluk yaşayan hocalar. Psikolojik olarak iyi başlıyoruz, inancımızı yüksek tutabiliriz.' ifadelerine yer verdi.

Okan Buruk'un açıklamaları gündem oldu.

Açıklamalarıyla gündem oldu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan Okan Buruk'un açıklamaları gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek diğer futbolseverler tarafından oldukça ilgi çekti. Bu anlamda hocanın geçen sezonu büyük hayal kırıklığı ile kapatan takımda nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu haline gelmiş durumda. Sezonun sona ermesinin ardından Türk futbolunda oldukça sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da Okan Buruk'un teknik adam olmasının sonrasında kadroya dahil edilecek isimlerde kafalarda soru işaretleri olarak bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal