Galatasaray'dan ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a transfer çalımı geldi! Sarı kırmızılılar Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı ile anlaşmaya vardı

Geçtiğimiz sezonun flaş ekiplerinden olan Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği oyuncu son olarak Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

24.06.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-14:53)

Konyaspor'un yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda. Süper Lig devlerinin peşinde koştuğu oyuncu son gelen bilgilere göre Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Galatasaray ezeli rakipleri olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın çok ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı transferine noktayı koydu. 

El sıkıştılar

Transferin gözdesi konumunda bulunan Abdülkerim Bardakcı birçok kulübü peşinde koşturmuştu. Yıldız oyuncunun yeni takımı ise resmen belli oldu. Sarı kırmızılılar hem Abdülkerim bardakcı hem de kulübü Konyaspor ile anlaşmayı noktaladı. Gelen son dakika bilgileri gerek sarı kırmızılı camiada hem de Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırdı.

Yaşanan gelişmeler nefes kesti

Futbolcuyla ilk olarak Fenerbahçe ciddi bir şekilde ilgilenmekteydi. Abdülkerim Bardakcı ile yaptığı görüşmede fiyat konusunda pürüz çıktı. Ardından Beşiktaş'ın devreye girdiği transferde yapılan pazarlıklarda tam olarak anlaşma sağlanamadı. Son olarak ise Galatasaray transferde devreye girerek oyuncu ile anlaşmayı başardı. Transferin sadece imzaya kaldığı ve yakın zamanda resmi açıklamanın yapılacağı aktarılıyor.


Performansıyla alkış aldı

Futbolcu geride kalan sezon İç Anadolu ekibi Konyaspor ile çıktığı 34 karşılaşmada 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. Futbolcunun bu performansı taraftarlar tarafından büyük alkış almıştı. Oyuncunun son olarak ise adının Fenerbahçe ile Beşiktaş'la anılması sonrası Galatasaray'a transferi büyük ses getirdi. Yıldız stoperle ilgili yaşanan gelişmeler Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşmüş oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal