Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk hakkında dikkat çeken açıklamalara yer verdi!

Sarı kırmızılıların yeni başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi'nin mezuniyet töreninde bulundu. Özbek törende takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

24.06.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-10:34)

Galatasaray'da sil baştan değişim yaşanıyor. Önce Dursun Özbek'in başkan seçilmesi sonrasında ise takımın teknik direktörünün Okan Buruk olmasıyla sarı kırmızılı camiada oldukça sıcak saatler yaşandı. Son olarak ise takımın başkanı Dursun Özbek'in yeni teknik direktör Okan Buruk hakkında açıklamaları oldukça ilgi çekti.


Hoca hakkında övgü dolu sözler söyledi

Dursun Özbek takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk ile ilgili olarak, 'Okan Galatasaray'ın evladı zaten. Geçmişte çok başarılı futbolculuk kariyeri oldu. Antrenörlük kariyeri de son derece başarılı şampiyonlukları var. Şimdi hizmet etme sırası Galatasaray'daydı. Ben kendisiyle çalışmaktan çok mutlu olacağım. Galatasaray'da çok güzel günler yaşatacağından eminim. Kendisine hoş geldin diyorum ve başarılı bir sezon diliyorum.  Daha önce de görüşmüştüm kendisiyle. Tebrik ettim, bu hizmeti en iyi şekilde yapacağından emin olduğumu ve kendisine güvendiğimi söyledim.'

'Aynı şekilde hem yönetim kurulumuzun hem camiamızın hem de taraftarlarımızın kendisine güveninin tam olduğunu söyledim. O da çok istekli ve çok cesaretli. Galatasaray'da başarılı olmak onu da çok mutlu edecektir. İyi bir sezon geçireceğimizden eminim.'


Büyük bir aile olduklarını aktardı

Dursun Özbek kulüpte birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, 'Galatasaray'ın ne kadar büyük bir camia olduğunu gösteriyor. Burada üniversitemizdeyiz. Geçen hafta lisemizde pilavımız vardı. Spor kulübü altyapısından yetiştirdiği futbolcusuyla antrenörlük seviyesine kadar geliyor. Bu camiada ne kadar büyük bir aile olduğumuzun göstergesidir. Galatasaray büyük bir aile, büyük bir camia' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal