Galatasaray'ın planı suya düşebilir: İki yıldız da İngiltere'de umduğunu bulamadı

Galatasaray, yeni sezon öncesi kiralık gönderdiği Nicolo Zaniolo ve Yunus Akgün'den toplam 31.5 milyon euroluk gelir beklese de bu oyunculardan takımları henüz verim alamadı. İşte detaylar...

09.12.2023-11:31 - (Son Güncelleme: 09.12.2023-11:31) Galatasaray'ın planı suya düşebilir: İki yıldız da İngiltere'de umduğunu bulamadı

Süper Lig’in son şampiyonu olan Galatasaray, 2023-24 sezonu kadro planlaması için İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo ve Milli yıldızı Yunus Akgün'ü kiralık göndermişti. 

İki oyuncu da İngiltere’nin yolunu tutmuştu

Premier Lig ekibi Aston Villa, Zaniolo’yu 22.5 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla gönderilirken, Yunus Akgün ise Championship ekiplerinden Leicester City'nin yolunu 9 milyon euroluk yine şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gitmişti.

Plan sekteye uğrayabilir

Öte yandan Sabah'ın haberine göre; henüz yeni takımlarında gol sevinci yaşayamayan iki oyuncunun Sarı-Kırmızılılara dönme ihtimali de yok değil. Zaniolo ve Yunus Akgün'den ciddi bir gelir bekleyen Galatasaray'ın böyle bir durumda planları sekteye uğrayabilir.

Sadece Yunus Akgün’den katkı geldi

Nicolo Zaniolo, Aston Villa ile tüm kulvarlarda 16 maça çıktı ve skor katkısı veremedi. Yunus Akgün ise çıktığı toplam 11 maçta 2 asistlik istatistik yakaladı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal