Galatasaray Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 GS Adana Demirspor Youtube geniş özeti ve maçın golleri 2023

Süper Lig’de bugün oynanan Galatasaray Adana Demirspor maçının geniş özeti ve golleri futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Rams Park’ta oynanan mücadelenin önemli anları Bein Sports’ta yayınlanacak. İşte Galatasaray Adana Demirspor maçının geniş özeti ve golleri…

08.12.2023-21:45 - (Son Güncelleme: 08.12.2023-21:46)

Trendyol Süper Lig’de bugünün ve belki de haftanın en önemli maçlarından birisi Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynandı. Rams Park’ta binlerce seyircinin yağmur altında takip ettiği mücadelede nefeslerin kesilmesine neden olan çok sayıda pozisyon yer aldı. Mücadelenin sona ermesiyle beraber Galatasaray Adana Demirspor maç özeti, Galatasaray Adana Demirspor goller Bein Sports gibi terimler internet üzerinden sorgulanmaya başlandı. Peki Galatasaray Adana Demirspor maçı kaç kaç bitti?

Galatasaray Adana Demirspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper Yılmaz, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Semih, Abdulsamet, Abdurrahim, Ndiaye, Emre Akbaba, Belhanda, Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan, M'Baye Niang.

Galatasaray Adana Demirspor

STAT: RAMS Park

HAKEM: Abdülkadir Bitigen

SAAT: 20:00

YAYIN: beIN SPORTS 1

Galatasaray Adana Demirspor maç özeti ve golleri 2023

Galatasaray ile Adana Demirspor maçının golleri, anlık olarak Bein Sports’un internet sitesindeki ‘’Özetler ve Goller’’ bölümünde yer alan ‘’Trendyol Süper Lig Özetler’’ kısmından paylaşılıyor. Ancak maçın özetini izlemek isteyenlerin maçın bitişini beklemesi gerekiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal