Ricardo Quaresma Beşiktaş için Türkiye'de: Siyah Beyazlı taraftarlar Portekizliyi havalimanında karşıladı

Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi önemli açıklamalar yaptı. Quaresma, sözleriyle Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. İşte haberin detayları....

08.12.2023-15:54 - (Son Güncelleme: 08.12.2023-15:54)

Beşiktaş'ın iz bırakan futbolcularından Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisini izlemek için İstanbul’a geldi. 

Havalimanında Portekizli yıldızı, Siyah Beyazlı taraftarlar karşıladı.

Kritik maç öncesi Portekizli yıldız, yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı.

“Şu an tam karar veremedim”

Futbola sahada veda etmek istediğini aktaran Quaresma, Beşiktaş'ın kendisi için çok özel olduğunu kaydetti. Portekizli yıldız, "Daha çok teknik ekibe entegre olmak isterdim. Hem kulübü geliştirmek hem de antrenör hayatını anlamak adına bu ekibin içinde olmak isterdim. Çünkü, Futbolcu ve antrenör hayatı birbirinden farklı şeyler. Şu an tam karar veremedim. Önceliğim futbolu saha içinde bırakma şansı elde etmek olurdu." ifadelerini kullandı.

“Hiç düşünmeden evet derim”

Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda 'evet' diyeceğini söyleyen Ricardo Quaresma, her gün idman yaptığını belirterek "Hayallerimden biri futbola Beşiktaş formasıyla, dolu bir stadyum önünde bırakmak. Teklif gelirse hiç düşünmem hemen 'evet' derim” sözlerini kullandı.

“Beşiktaş’ı çok özledim”

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuşan Ricardo Quaresma, "Derbide Beşiktaş kazansın, şampiyon olsun, hak ettiği yerlerde olsun istiyorum. Beşiktaş'ı çok özledim. Derbi çok özel olacak" diyerek sözlerini noktaladı. Beşiktaş’ta toplamda 227 maça çıkan Quaresma, 38 gol- 77 asistlik performans gösterdi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal