Eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus hakkında söylediği sözlerle büyük tepki topladı

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile ilgili konuşan eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, sarı lacivertli taraftarlardan tepki topladı. Jesus’un Türkiye’de futbolda yaşanan olaylara ne kadar sabırlı olabileceğini bilemediğini söyledi.

19.07.2022-12:30 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-12:30)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde iddialı bir hamle yaparak dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus’u takımın başına getiren Fenerbahçe yönetimi hem Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarına kalmak hem de Süper Lig’de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Kanarya Jesus'u getirerek büyük ses getirmişti

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevine Jorge Jesus’u getirmesi tüm futbol dünyasında büyük bir ses getirmişti. Portekiz basınında O Jogo’ya Jorge Jesus hakkında konuşan Ricardo Quaresma söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düşmeyi başardı.


Ricardo Quaresma'dan Jesus yorumu!

Eski Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Türkiye'de farklı bir futbol zihniyeti olmasına rağmen Jorge Jesus’un başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ancak Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un kulüpte ve futbol dünyasında yaşanacak olan olaylara sabrı olacak mı, bilmiyorum. Eğer Jesus’un yaşanabilecek olan olaylara sabrı varsa, başarılı olacaktır ama bunun kolay olmayacağını söyleyebilirim… ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal