Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Serdar Saatçi, Sporting'e transfer oluyor!

Beşiktaş'ta son olarak kadro dışı kalan genç futbolcu Serdar Saatçi ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu için Portekiz'in önde gelen ekiplerinden Sporting'in devreye girdiği öğrenildi.

19.07.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-12:30)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ederken takımda oldukça çarpıcı bir gelişme yaşandı. Siyah beyazlılarda takımın genç oyuncularından Serdar Saatçi, Valerien Ismael tarafından kadro dışı kalmıştı. Oyuncu ile ilgili yaşanan bu gelişme gündeme otururken futbolcu ile ilgili ise sürpriz bir gelişme söz konusu.

Portekiz yolcusu

Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı Viktoria Plzen karşılaşmasında disiplin dışı hareketler sergileyen Serdar Saatçi hakkında Valerien Ismael'den kritik karar geldi. Viktoria Plzen ile oynanan hazırlık karşılaşmasının 72 . dakikasında oyuna giren futbolcu 83'te ise oyundan alınmış kenara gelirken ise hocasına tavır sergileyip doğrudan soyunma odasına gitmişti. Oyuncu karşılaşma sonrasında ise alınan karar doğrultusunda kadro dışı kalmıştı. 19 yaşındaki genç oyuncunun yeni takım aradığı öğrenilmişti. Oyuncuyla bu anlamda ilgilenen takımın ise Sporting olduğu öğrenildi.


Kadrolarına katmak üzereler

Sporting'in genç futbolcu ile büyük oranda anlaştığı ve transferde sadece son pürüzleri gidermeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında yer almakta. Bu anlamda oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu. Ana mevkisi stoper olan 1.90 boyundaki oyuncu geride kalan sezon sergilediği performansla gerek Beşiktaş'ta gerek Süper Lig'de öne çıkan oyunculardan birisi haline geldi. Futbolcunun şimdilerde ise takımdan ayrılacağı ve Portekiz ekibi Sporting'e imza atacağı gündemde yer almakta. Genç yetenek ile ilgili gelişmeler ise futbolseverler tarafından yakından takip edilmekte.

(Kaynak: Ajansspor.com)

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal