Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı'nın Fenerbahçe'ye transferini Jorge Jesus istememiş!

Konyaspor'un stoper Abdülkerim Bardakcı'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan futbolcu sarı lacivertlilerin ezeli rakibi olan Galatasaray'a imza attı. Oyuncu ile ilgili yaşanna bu gelişme büyük yankı uyandırırken Abdülkerim Bardakcı'nın ilk önce Fenerbahçe transferini takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un istemediği ortaya çıktı.

27.06.2022-10:46 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-11:20)

Süper Lig'de sezon başlamadan önce trasfer dönemi oldukça hızlı başladı. Son olarak ise Konyaspor'un başarılı yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferi büyük yankı uyandırmıştı. Oyuncu için Süper Lig devleri oldukça yoğun bir şekilde mesai harcamaktaydı. Fakat Abülkerim Bardakcı Galatasaray'ın yolunu tuttu. Oyuncunun Fenerbahçe yerine Galatasaray'ın yolunu tutması ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. Konuyla ilgili ise çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.

Sarı lacivertlilere gelmeme nedeni öğrenildi

27 yaşındaki defans oyuncusunu kadroya katmak için görüşmelerde bulunan Fenerbahçe, Konyaspor ile prensip anlaşmaya varsa da Abdülkerim ile yapılan görüşmeler başarısız oldu. Ardından Transferde devreye giren Galatasaray oyuncuyu renklerine bağlamayı başardı. Sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından Abdülkerim Bardakcı ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Fenerbahçe'nin kapısından dönen oyuncunun Galatasaray'a transfer olma sebebi gün yüzüne çıktı. Transferde titiz bir çalışma yürüten sarı lacivertlilerde teknik adam Jorge Jesus'un kararları belirleyici oldu. Türk futbolunun gündemine oturan transferde geri adım atılmasını Jorge Jesus istedi.


İlk 11'de yer almayacak olması kararda etkili oldu

Portekizli hoca elinde başta Kim, Szalai ve Serdar Aziz gibi önemli savunmacıların olduğunu belirterek, ekstra bir stopere bu kadar çok para harcanmasına gerek görmedi. Fenerbahçe'de yöneticilerle konuşan Jorge Jesus'un ilk 11 garantisi olmayan bir isim için kulübün 3 milyon euro civarı bir para ödemesini istemediği aktarıldı. Portekizli çalıştırıcı bu nedenle yönetime transferden vazgeçilebileceği mesajını iletti. Ardından Fenerbahçe, Konyasporlu stoperin konusunu kapattı. Futbolcu için sonrasında Galatasaray devreye girdi ve transferi bitirdi.Konyaspor'un stoper Abdülkerim Bardakcı'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan futbolcu sarı lacivertlilerin ezeli rakibi olan Galatasaray'a imza attı. Oyuncu ile ilgili yaşanna bu gelişme büyük yankı uyandırırken Abdülkerim Bardakcı'nın ilk önce Fenerbahçe transferini takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un istemediği ortaya çıktı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal