Fenerbahçe'de Burak Kapacak performansıyla Jorge Jesus'u etkiledi!

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kamp hazırlıkları devam ederken takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un genç futbolcu Burak Kapacak'ın performansını çok beğendiği öğrenildi. Bu anlamda teknik adamın futbolcuyla yakından ilgilenmeye başladığı aktarılıyor.

27.06.2022-10:11 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-10:11)

Süper Lig'de geride kalan sezon da şampiyonluk yaşayamayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de yeni sezon için hazırlıklar başlamış durumda. Yeni sezon öncesi hazırlıklarına son hız devam eden takımda dikkat çeken transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin hazırlık maçlarında sergilediği performans taraftarların hoşuna giderken takımın genç oyuncusu Burak Kapacak'ın karşılaşmalardaki ve antrenmanlardaki performansı teknik direktör Jorge Jesus'un oldukça beğenisini kazandı. 


Hazırlık maçında gözüne girdi

Geçen sezon Bursaspor'dan transfer edilen fakat beklentileri bir türlü karşılayamayan Burak Kapacak Tirana karşılaşmasında gösterdiği performansla takımın teknik direktörü Jorge Jesus'u bir hayli etkiledi. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu başarılı bir performans ortaya koyduğu karşılaşmada Samatta'ya son golün asistini sunmuştu. Futbolcunun bu performansı takımın teknik direktörü Jorge Jesus tarafından bir hayli beğenildi. Bu anlamda Portekizli hocanın futbolcudan çok şey beklediği ve oyuncuyu yeni sezonda kadro planlamalarına dahil edebileceği konuşuluyor.


Oyuncunun kariyeri

Burak Kapacak profesyonel futbol hayatına Bursaspor altyapısında başladı. Ardından 2018 yılında Bursaspor A takımına yükseldi. Sonrasında 2021 yazında 1.3 milyon euro karşılığında sarı lacivertlilerin yolunu tuttu. Ayrıca Türkiye'nin al yaş milli takımlarında forma terletti. Sağ kanatta oynayan Burak Kapacak sağ bek olarak görev alabiliyor. Genç futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026'de sona erecek. 22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 900 bin euro'dur. Geçen sezon beklentileri karşılayamayan oyuncunun bu sezon Fenerbahçe'de göstereceği performans merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal