Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Dinamo Kiev'in yardımcı antrenörü Emilian Karas, Teknik Direktör Jorge Jesus hakkında açıklamalarda bulundu!

Fenerbaheçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Dinamo Kiev'den dikkat çeken açıklamalar geliyor. Son olarak Ukrayna ekibinde yardımcı antrenör Emilian Karas'ın açıklamaları çok konuşuluyor. Karas, sarı lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus hakkında söylediği sözlerle gündem oldu.

21.06.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-15:16) Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi Dinamo Kiev'in yardımcı antrenörü Emilian Karas, Teknik Direktör Jorge Jesus hakkında açıklamalarda bulundu!

Sarı lacivertliler Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşmişti. Fenerbahçe'nin rakibinden ise maç öncesi dikkat çeken açıklamalar geliyor. Son olarak takımın yardımcı antrenörü Emilian Karas'ın açıklamaları çok konuşuluyor. Karas'ın özellikle Teknik Direktör Jorge Jesus hakkındaki sözleri oldukça ilgi çekti.

Sözleriyle gündem oldu

Emilian Karas, maç öncesi yaptığı açıklamada 'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bizi çok iyi tanıyor çünkü karşılaştığımızda Benfica'nın başındaydı. Bu onlar için büyük bir artı. Kadromuz çok değişmedi. Aynı oyuncular var. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bizi çok iyi tanıyor çünkü karşılaştığımızda Benfica'nın başındaydı. Bu onlar için büyük bir artı. Kadromuz çok değişmedi. Aynı oyuncular var.'

'Her zaman yeni bir teknik direktör, takıma yeni bir ivme kazandırır. Fenerbahçe, transferde hemen etkin başladı. Birkaç kaliteli oyuncu aldılar. Muhtemelen geçen sezon kötü bir süreç geçirildi ki böyle büyük değişikliklere gidildi. Bunun farklı bir takım olacağı açık.' ifadelerine yer verdi.

futbol adamından dikkat çeken sözler

Hazırlık süreçlerine değindi

Futbol adamı karşılaşma öncesi hazırlık süreçleriyle ilgili olarak, 'Hazırlıklarımız sürüyor. Kendimize güveniyoruz. Büyük ihtimalle bu, bizim için yeni sezonun ilk resmî maçı olacak. Oyuncularımızın bu karşılaşmaya ne şekilde yaklaşacakları çok şeye bağlı. Hem A takım hem de genç takım oyuncularından bahsediyorum.' ifadelerine yer verdi. Futbol adamının yaptığı açıklamalar gerek Fenerbahçe tarafından gerek yurt dışında büyük ses getirdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal