Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yeteneği Hamza Baran Arıkan'ı transfer ediyor!

Fenerbahçe gençleştirme operasyonu kapsamında son olarak gündemine Bursaspor'un 17 yaşındaki sağ bek futbolcusu Hamza Baran Arıkan'ı aldı. Sarı lacivertliler kısa süre içerisinde genç oyuncunun transferini bitirmeyi hedefliyor.

21.06.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-14:15)

Fenerbahçe futbol altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına son hız devam ediyor. Sarı lacivertliler genç yetenekler ile geleceğe yatırım çalışmalarına devam ederken son olarak gündeme gelen isim ise Bursaspor'un 17 yaşındaki genç futbolcusu Hamza Baran Arıkan oldu. Genç sağ bek oyuncusunun transferiyle ilgili önemli gelişmelerin olduğu ve transferin yakın zamanda bitebileceği konuşuluyor.

Oyuncu için devreye girdiler

Geçen sezon altyapısından çıkarttığı yetenekler ile adından söz ettiren Fenerbahçe önümüzdeki sezonda gençleştirme çalışmaları kapsamında gündemine sürpriz isimleri alıyor. Sarı lacivertliler genç futbolcular ile hem takımını gençleştirmek hem de geleceğe sağlam yatırım yapmak isterken gündeme gelen son isim ise Bursaspor'un 17 yaşındaki futbolcusu Hamza Baran Arıkan oldu. Sarı lacivertlilerin genç yetenekle ciddi anlamda ilgilendiği ve kısa sürede kadrosuna katabileceği konuşuluyor. 


Takas ihtimali gündemde

Bu sezon A takımda sadece 1 karşılaşmada forma terleten Hamza Baran'ın geçen sezon Fenerbahçe'den yeşil beyazlı kulübe kiralık olarak gönderilen Uğur Kaan Yıldız ile takas edilmesinin söz konusu olduğu öğrenildi. Ana mevkisi sağ bek olan oyuncu ön libero olarak görev alabiliyor. Genç yeteneğin bu performansı oldukça ilgi çekmiş durumda. Futbolcu Bursaspor altyapısında gösterdiği performansla pek çok takımın transfer radarına girmiş durumda. Türkiye U17 Milli Takımı'nın da futbolcusu olan genç yetenek için sarı lacivertliler transferde hızlı davranmak istiyor. Oyuncu ile ilgili gelişmeler gerek Türk futbolu gerek sarı lacivertli taraftarlar tarafından yakından takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal