Galatasaray'ın Golcü Oyuncusu Mbaye Diagne'den Marsilya Maçı Açıklamaları!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne, UEFA Avrupa Ligi E grubu ikinci karşılaşmasında Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya ile karşı karşıya geleceği karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenledi.

30.09.2021-13:01 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-13:01)

UEFA Avrupa Ligi'nde E grubu ikinci karşılaşmasında deplasmanda Fransız ekibi Marsilya ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Galatasaray için bu karşılaşma gruptaki sıralaması için oldukça kritik bir önem taşıyor.

CİMBOM İLK MAÇTA LAZİO'YU MAĞLUP ETTİ!

Avrupa Ligi E grubundaki ilk karşılaşmasında Türk Telekom Stadyumu'nda İtalyan devi Lazio ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Galatasaray, kendi sahasında oynadığı bu karşılaşmada sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

GALATASARAY FRANSA'DA MARSİLYA'YA KONUK OLACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamalarındaki macerasına Lazio'yu devirerek 3 puan ile başlayan Galatasaray, iyi başladığı grup aşamasında Fransız ekibi Marsilya ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı puan veya puanlar alarak oynamak istiyor.

MBAYE DİAGNE'DEN MARSİLYA MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Bu akşam saat 22:00'da Fransa'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde temsilcimiz Galatasaray'da son zamanlarda gündemden düşmeyen ve özellikle Teknik Direktör Fatih Terim ile problemler yaşadığı iddia edilen golcü oyuncu Mbaye Diagne, teknik direktörü Fatih Terim ile birlikte Marsilya Velodrome Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mbaye Diagne, UEFA Avrupa Ligi E grubunda oynayacakları Marsilya karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

FRANSA'YA KAZANMAK İÇİN GELDİK!

Buraya kazanmak için geldik. Umarım buradan kazanarak ayrılacağız.

FATİH HOCA İLE BABA OĞUL GİBİYİZ

Hoca ile iyi bir ilişkimiz var. Antrenman öncesi ve sonrasında sık sık şakalaşıyoruz. Ben İtalyanca konuşuyorum. Hocamız da İtalyanca konuşuyor. Dolayısıyla antrenman öncesi veya sonrasında İtalyanca konuşma şansımız var. Aramızda baba-oğul ilişkisi var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal