Galatasaray'ın futbolcusu Mostafa Mohamed, başka takıma transfer olmak için menajerine talimat verdi!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Zamalek'ten 4 milyon dolar karşılığında kadrosuna kattığı Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed gemileri yaktı. Gelen son bilgilere göre futbolcunun takımdan transfer olmak için menajeriyle konuştuğu öğrenildi.

05.05.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:20)

Süper Lig'de başarısız bir sezonu geride bırakacak olan ve başkanlık için tam bir belirsizliğin hakim olduğu Galatasaray'da olumsuz gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılılarda takımın teknik direktörü Domenec Torrent ile yolları ayırma eşiğine gelindiği biliniyordu. Teknik adam dışında yeni yaprak dökümleri de beklenmekte. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme gelen son isim ise Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed oldu. 

Domenec sonrası performansı iyice düştü

Sarı kırmızılılarda ara transfer döneminde Gomis kadroya katılmış ve Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'in forma şansı iyice ortadan kaybolmuştu. Mohemed'in bonservisi konuusunda Zamalek ile uyuşmazık yaşanırken, Mısır ekibi 4 milyon dolarlık bonservisi erkenden istemişti. Zamalek kulübü yetkilileri, Mostafa Mohamed'in parasının ödenmemesi durumunda, sarı kırmızılıları FIFA'ya şikayet edeceğini ve futbolcunun olası satışına da engel olacağı gelen haberler arasında bulunmuştu.

Mostafa Mohamed'den takıma olumsuz haber geldi.

Futbolcudan kötü haber geldi

Öte yandan Mostafa Mohamed ile ilgili yeni bir gelişme daha oldu. Bilindiği üzere Galatasaray son olarak Süper Lig'de Sivasspor'u ağırlamış ve maçlardan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Mostafa Mohamed maçın 76. dakikasında oyuna girmiş fakat skor katkısı olmamıştı. Maçın ardından Mısırlı futbolcu, flaş bir karar alarak Galatasaray'dan ayrılmak istediğini aktardı. Edinilen bilgilere göre Mostafa Mohamed, menajeriyle yaptığı görüşmede 'Bana kulüp bul' dedi. Ayrıca futbolcu ile özellikle Fransız ekiplerinin ilgilendiği biliniyor. Bu anlamda Mısırlı ile ilgili yakın zamanda kritik gelişmelerin olması söz konusu olmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal