Zamalek Mostafa Mohamed'in Transferindeki Problem Nedeniyle Galatasaray'ı FIFA'ya Şikayet Edecek!

Galatasaray'daki geleceği merak edilen Mostafa Mohamed ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Mostafa Mohamed için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceklerini açıkladı.

04.12.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-15:35)

Sarı kırmızılılarda durumu merak edilen Mostafa Mohamed ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Zamalen Başkanı Mortada Mansour, Mostafa Mohamed için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceklerini belirtti.
Mısır Ligi takımlarından Zamalek'in başkanı Mortada Mansour'dan flaş yeni açıklamalar geldi. Kiralanan futbolculan hakkında konuşan Mansour, Galatasaray'ın satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

BAŞKANDAN MOSTAFA MOHAMED HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Zamalek başkanı, Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a transferindeki imzanın, yönetim kurulu üyesi Emad Abdel-Aziz tarafından imzalandığını aktararak komite üyelerinin yönetmeliklere göre imza yetkisinin bulunmadığını belirtti.
Kiralanan Zamalek futbolcularının bulunduğu takımlarla durumu görüşeceklerini belirten Mansour, anlaşma sağlanamamsı durumunda sözleşmelerin meşru olmadığı gerekçesiyle FIFA'ya gideceklerini aktardı. Başkan devam eden açıklamalarında Mısırlı yıldızın değerinin Galatasaray'ın satın alma opsiyonundan daha fazla olduğunu ifade derek, 'Mostafa Mohamed'in değeri Galatasaray'ın kontratındaki satın alma maddesinden (4 milyon dolar) çok daha fazla, o 10 milyon dolar veya 15 milyon dolar değerinde.' açıklaması yaptı.


MOSTAFA MOHAMED'İN PERFORMANSI ELEŞTİRİLİYOR

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed'in geçen sezonun aksine bu sezon sergilemiş olduğu performans gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaray taraftarları tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen konulardan birisi haline geldi. Futbolcunun geçen sezon göstermiş olduğu etkili performansın yanında bu sezonki isteksiz performansı eleştiri konusu oldu. Mostafa Mohamed bu sezon Galatasaray formasıyla 22 karşılaşmada 4 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal