08.04.2022-13:01 (Son Güncelleme:04.07.2022-11:17)


1

Yeni gelişmeler var

Yeni gelişmeler var

Mısırlı oyuncu Mostafa Mohamed'in geleceği ile ilgili atılacak adım merak konusuyken genç yetenekle ilgili önemli gelişmeler var.



2

Transferin kapısından dönmüştü

Transferin kapısından dönmüştü

Yıldız futbolcu yaz transfer döneminde transferin kapısından dönmüş ve Galatasaray'da kalmıştı. Futbolcu ile son olarak dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Gündeme girdi

Gündeme girdi

Son gelen haberlere göre futbolcu ile Beşiktaş'ın eski yıldızları olan Anderson Talisca ve Aboubakar'ın formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ilgileniyor. Ortaya çıkan gelişme gündem oldu.



4

Oyuncu için teklifleri ortaya çıktı

Oyuncu için teklifleri ortaya çıktı

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın, Galatasaray formasını terleten Mostafa Mohamed ile ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtilirken futbolcu için 10 milyon euro'yu gözden çıkardıkları da gelen bilgiler arasında bulunmakta.



5

Kasa rahatlayacak

Kasa rahatlayacak

Bu anlamda kasada rahatlamak isteyen Galatasaray'ın bu transfere sıcak baktığı ifade edilmekte.



6

Taliplisi çok

Taliplisi çok

Galatasaray'ın Mısırlı futbolcusu Mostafa Mohamed ile Fransız ekipleri olan Lyon, Lille ve Marsilya'nın da ilgilendiği aktarılıyor. Bu anlamda futbolcunun yaz döneminde transferi için takımlar arasında ciddi bir rekabetin yaşanmasının söz konusu olacağı vurgulanıyor.



7

Bu sezonki istatistikleri

Bu sezonki istatistikleri

Geride kalan sezon 36 karşılaşmaya çıkan Mostafa Mohamed, 7 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi. Sarı kırmızılılar, Mısırlı yıldızın bonservisini 4 milyon Dolar'a Zamalek'ten almış ve Mohamed ile 2025'e kadar sözleşme imzalamıştı.



8

Son anda Fransa'ya gidememişti

Son anda Fransa'ya gidememişti

Bilindiği üzere Mostafa Mohamed'in Bordeaux'a transferi son anda iptal olmuş ve Fransız ekibi Galatasaray'a 8 milon euro'luk bonservis teklifinde bulunmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR