19.01.2022-11:05 (Son Güncelleme:19.01.2022-11:05)


1

Galatasaray'ın eski 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medyada katıldığı bir sohbet odasında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirerek dikkatleri üzerine çekti.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşanırken, takım arka arkaya aldığı kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefine haline gelirken taraftarlardan çok büyük tepkiler aldı.



3

Sarı kırmızılı ekipte son haftalara damga vuran olay ise tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yolların ayrılmasının hemen ardından göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in getirilmesi olmuştu.



4

Galatasaray'ın tarihinin belki de en zor günlerinden geçtiği bu dönem ile ilgili olarak eski 2. Başkan Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarların hislerine tercüman oldu.



5

Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;



6

Abdurrahim Albayrak : Bir golle kaçırdığımız şampiyonluk sonrası nasıl bu hale geldik inanamıyorum. Çok üzgünüm. Bizim bıraktığımız Galatasaray maalesef ortada yok.



7

Abdurrahim Albayrak : Geçen sene çok eleştirildim ama Mustafa Cengiz'i yalnız bırakamazdım. Hiç unutmam, Mustafa Başkan ameliyattan sonra narkoz etkisindeyken 'Galatasaray'da bir sorun var mı?' diye sormuştu.



8

Abdurrahim Albayrak : Bu kadar emek verdiğim yerden beni ihraç etmek için Disiplin Kurulu'na verdiler. Benim Galatasaray'a hâlâ borcum var. Ben Galatasaray'a aşığım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR