19.01.2022-10:49 (Son Güncelleme:19.01.2022-11:08)


1

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fatih Karagümrük'ün kendi evinde siyah beyazlıları ağırladığı maçta yaşananlar gündeme oturdu.



2

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ı ağırladı. Mücadele Beşiktaş'ın Batshuayi'nin penaltı golüyle 1-0 sona erdi.



3

Beşiktaş'ın, Fatih Karagümrük karşısında aldığı galibiyet büyük ses getirirken maçta yaşananların yankısı devam ediyor.



4

Karşılaşmada Fatih Karagümrük teknik direktörü ile Volkan Demirel arasında yaşananlar ise büyük ses getirdi. Fenerbahçe'den eski takım arkadaşları olan ikili arasında yaşananlar çok konuşuluyor.



5

Fatih Karagümrük teknik direktörü Volkan Demirel maçta ilk 11'de başlayan Caner Erkin'i maçın 89. daikakasında oyundan aldı. Değişikliğe çok sinirlenen Caner Erkin, hocası Volkan Demirel'e sitem etti. O anlar büyük ses getirdi.



6

Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel, Caner Erkin'i sahanın kenarına aldı. Bu kararı beğenmeyen Caner Erkin, hocası Volkan Demirel'e, 'Hocam niye değiştiriyorsun ya!' sözleriyle serzenişte bulundu. Tecrübeli sol bekin söylediği bu sözler net bir şekilde duyuldu.



7

Fatih Karagümrük'ün yıldız bek futbolcusu Caner Erkin maçın tek golü olan penaltıya neden oldu.



8

Kazanılan penaltıyı Beşiktaş'ın Belçikalı forveti Michy Batshuayi gole çevirdi ve Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Oynanan maçın yankıları ise devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR