19.01.2022-10:27 (Son Güncelleme:19.01.2022-10:27)


1

Güntekin Onay, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği görüşme hakkında ses getiren açıklamalarda bulundu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz seneyi 2 kupayla kapamasının ardından bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Sergen Yalçın, geçen haftalarda Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirerek karşılıklı olarak anlaşma sağlayarak yollarını ayırmıştı.



3

Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından ortaya çeşitli iddialar atılmış ve Beşiktaş ise yoluna U-19 Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ile devam ederek bir öz kaynak düzeni oluşturacaklarını belirtmişti.



4

Güntekin Onay, eski Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile gerçekleştirdiği görüşmede başarılı teknik adamın yaşadığı kırgınlıkları ve görüşmenin detaylarını anlattı. Güntekin Onay, Sergen Yalçın arasında gerçekleştirilen görüşmede ;



5

Güntekin Onay : Sergen Yalçın ile geçen hafta içi konuştuk. Uzun uzun konuştuk. Sergen Yalçın, bütün bu genç oyuncu yapılanmasını, altyapı, öz kaynak nasıl adlandırırsanız artık, ben yaptım dedi.



6

Güntekin Onay : Takımı Ümraniye'ye getiren, tesisleri açan, fitness salonunu açan, büyük bu planlamayı yapan benim dedi.



7

Güntekin Onay : Önce Rıdvan ve Ersin'i kazandık. Planlama aslında gelecek yıla yönelik bir planlamaydı. Serdar için, İlkhan için ve diğer gençler için planlama gelecek yıllar içindi dedi.



8

Güntekin Onay : Genç oyuncuyu kazanmak yavaş yavaş oluyor, bir anda sahayaya süremiyorsunuz, bu bir projeydi ama ne yazık ki benim açımdan yarıda kaldı dedi. Mimarı benim demişti. Bu konuda biraz üzüntüsü var, kamuoyunda farklı algılandı, yorumlandı. Onun da bilinmesini istiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR