18.01.2022-11:01 (Son Güncelleme:22.02.2022-17:27)


1

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray'da yaşanan büyük karmaşa ile ilgil olarak söylediği sözlerle gündem oldu ve sarı kırmızılı yöneticiye çok sert çıkıştı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır kabus gibi günler yaşanıyor. Başkan Burak Elmas ve yönetimi kara kara düşünceler içindeyken, geçtiğimiz günlerde alınan karar neticesinde Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı.



3

Fatih Terim ile yaşanan ayrılığın hemen ardından göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i getiren Galatasaray yönetimi yaptığı bu hamleyle birlikte büyük tepki çekmişti.



4

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'e kumpas kurulduğunu iddia ettiği açıklamalarıyla sosyal medyayı birbirine kattı. Ayrıca Galatasaraylı yönetici Işıtan Gün hakkında söyledikleri de çok konuşulan Ahmet Çakar, sarı kırmızılı yöneticiyi yerden yere vurdu.



5

Ahmet Çakar : Galatasaray Başkanı Burak Elmas, büyük stres yaşıyor. Yönetim içinde her kafadan bir ses çıktığı için huzursuzlukları iç bitmiyor. Yönetim sakin olmalı, transfer sezonu bitmeden bir kaleci, iyi bir 6 numara, bir de golcü transfer etmeli. Yönetim, İspanyol hocayla mutlaka konuşmalı ve kendisinden Avrupa'daki oyun modelini uygulamasını talep etmeli. Çünkü bu oyuncuların kapasiteleri rakibe önde baskı yapmaya yetmiyor. Ama takım halinde kompakt oyunu ve hızlı kontratağa çıkmayı yapabiliyorlar. Işıtan Gün, geçmişteki söylemleriyle tepki aldı. Başkan Elmas, göndermeye sıcak bakmıyor ancak Işıtan Bey'in varlığı Galatasaray'a zarar verir.



6

Ahmet Çakar : Galatasaray içler acısı bir durumda. Burak Elmas ve yönetimi Fatih Terim'e ihanet etti. Bu nasıl kanıtlandı biliyor musunuz; Torrent, Florya'da oyuncularına, ' İki aydır sizleri canlı izliyorum ' diyerek aslında teklifi iki ay önce aldığını ikrar ediyor. Elmas ve avaneleri, iktidara geldiklerinde Terim'e kumpas yaptılar.



7

Ahmet Çakar : Galatasaray camiasının en kötü yönetimi olduğu ortaya çıkmıştır. Reçete şudur; derhal gitmelidirler.



8

Ahmet Çakar : Madem Fatih Terim'i göndermek istiyordunuz, bu işi sezon sonu yapardınız. Torrent denen vasıfsız adamı takımın başına getirmekteki amaç,



9

Ahmet Çakar : Torrent denen vasıfsız adamı takımın başına getirmekteki amaç, Galatasaray'ın menfaatleri değil istedikleri gibi at koşturacakları ortamı oluşturmaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR