18.01.2022-09:03 (Son Güncelleme:18.01.2022-09:03)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın, kulüpte çok önemli bir başarıya imza atmıştı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın, kulüpte çok önemli bir başarıya imza atmıştı.



3

Bu sezona ise istediği gibi bir başlangıç yapamayan Sergen Yalçın, arka arkaya hem Şampiyonlar Ligi'nde hem Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından, Beşiktaş tarihinin en kötü serilerinden birine imza atmış ve yönetim ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırmıştı.



4

Beşiktaş ile yollarını ayırmasının ardından uzunca bir süredir sessizliğini koruyan Sergen Yalçın, suskunluğunu bozarak ilk kez açıklamalarda bulunarak siyah beyazlı taraftarlara seslendi.



5

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Benim mesleğim teknik adamlık. İşimi devam ettirmek zorundayım. İşimiz kolay mı, elbette değil. Maalesef Türkiye’de teknik adamların bir kulüpteki kariyeri çok uzun sürmüyor.



7

Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü. Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım. Beni Beşiktaş’a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu. Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler.



8

Türkiye, teknik adamlar için en zorlu ülkelerden biri. Çok kolay insan harcanabiliyor burada. Çok çabuk insan tüketiyoruz ve şartlar, teknik adamlar için gün geçtikçe zorlaşıyor. En son Fatih Terim ayrılmak zorunda kaldı. Fatih Terim gibi bir teknik adamın bile kredisi yoksa, siz düşünün gerisini. Bu şartlar altında çalışmaya devam edeceğiz. Gelecekle ilgili henüz net bir plan yapmadım fakat elbette yeni başarılar elde etmek istiyorum.



9

Beşiktaş’ın hep iyi olmasını diliyorum. Taraftarlar ve camia bu takıma destek vermeye devam etsinler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR