17.01.2022-17:49 (Son Güncelleme:18.01.2022-17:55)


1

Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, kendisi için hazırlanan kareografi hakkında açıklamalarda bulundu.



2

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, son haftalarda sergilediği performansla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başararak taraftarların gönlünde taht kurdu.



3

Geçtiğimiz hafta Fransa Ligue 1'de Bordeaux ile karşı karşıya gelen Marsilya, Cengiz Ünder'in mükemmel performansıyla birlikte 44 yıllık bir aranın ardından Bordeaux deplasmanından galibiyet ile dönmüştü.



4

Marsilyalı taraftarlar Bordeaux karşılaşmasının ardından dün oynanan Lille karşılaşması öncesinde Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'e özel bir koreografi hazırlamıştı. Ayrıca maç öncesinde Cengiz Ünder'in seçtiği Türkçe şarkılar stadyumda çalmıştı. Fransız taraftarlar Stade Orange Velodrome tribünlerinden Türk bayrağı yer alan 'Tarihi Zafer İçin Teşekkürler Ünder' yazılı bir koreografi hazırlamıştı.



5

Lille ile oynanan karşılaşmada 1-0 geriye düşen ev sahibi Marsilya karşılaşmanın son bölümlerinde Cengiz Ünder'in bulduğu gol ile skoru 1-1'e getirerek sahadan beraberlikle ayrılmayı başardı.



6

Marsilya forması giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Lille karşılaşmasının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda Fransız taraftarlara kendisi için hazırlanan koreografi için teşekkür etti.



7

Cengiz Ünder, Lille karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;



8

' Önce sahaya çıktığımda tribünlerde gördüğüm koreografiyi asla unutmayacağım. Marsilya artık benim ailem ve son dakikaya kadar ailem için savaşmaya devam edeceğim. Maç öncesinde sahaya çıktığımda tribünde gördüğüm koreografiyi ömrüm boyunca unutmayacağım. Marsilya artık benim ailem ve ben ailem için son dakikaya kadar savaşmaya devam edeceğim. Maç için gerçekten çok üzgünüm. Galibiyete gerçekten çok yakındık. Şimdi önümüzdeki maça odaklanma zamanı. ' ifadelerini kullanarak Fransız taraftarlara seslendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR