Galatasaray'ın Eski Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink'ten Dikkat Çeken Açıklamalar!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

28.01.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-12:28)

Galatasaray'ın eski teknik direktörü olan ve şimdilerde İskenderunspor'un CEO'su olan Hollandalı teknik adam, Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Eski teknik direktörün yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti. Ayrıca Riekerink şimdilerde görevde bulunduğu TFF 3. Lig ekibi İskenderunspor hakkında da açıklamalarda bulundu. Üst yönetici olduğu takım ile ilgili açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

SARI KIRMIZILILAR HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Galatasaray'da bir dönem teknik adamlık görevinde bulunmuş Riekerink, Galatasaray'ın şimdilerdeki lig konumuyla alakalı olarak, sarı-kırmızılıların her zaman kalbinde olduğunu dile getirdi. Riekerink, sarı-kırmızılılarda güzel anılar biriktirdiğini, görev aldığı sürede başarılı olduklarını ifade etti. Galatasaray'da iki kupa kazandığını anımsattı. Yeniden sarı kırmızılılarda görev alma meselesiyle ilgili olarak ise, 'Şu an kulüp ve taraftarlar için bulundukları pozisyondan dolayı üzgünüm. Tabii ki sezon sonu için söylenecek hiçbir şey yok. Kulübü ve taraftarları çok seviyorum ama şu an için İskenderunspor'da görev yapıyorum. Kulübe başarmaları için yardım etmeye çalışıyorum. Burada çok mutluyum. Başkanla çok iyi bir ilişkim var. Bütün insanların kulübü kucaklamasını çok seviyorum. O yüzden şu an olmam gereken yerdeyim, mutluyum.' ifadelerine yer verdi.


İSKENDERUNSPOR LİDER KONUMDA BULUNUYOR

Riekerink'in yönetici olduğu İskenderunspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider bulunuyor. Turuncu - mavililer ligde oynadığı 20 karşılaşmada 41 puan topladılar, İskenderunspor, Riekerink öncülüğünde şampiyon olarak bir üst lige çıkmayı hedefliyor. Riekerink takımıyla ilgili yaptığı açıklamasında, Bir üst lige çıkmak için aynı hedefte olan ve rekabet eden takımlardan bahseden Riekerink, alçak gönüllü olmak gerekliğini vurguladı. Riekerink, sezon sonunda her şeyin belirleneceğini aktararak, 'Tabii ki herkes bizim amacımızı biliyor ama ligin sonuna daha çok uzun yol var, oyuncularıma inanıyorum.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal