28.01.2022-10:08 (Son Güncelleme:28.01.2022-10:20)


1

Galatasaray'ın Alanyaspor karşısında mağlubiyet alması halinde takımın teknik direktörü Domenec Torrent ile yolların ayrılacağı gündeme geldi.



2

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasını ardından göreve Domenec Torrent getirilmişti.



3

Teknik adamın Galatasaray performansı hiç iyi başlamadı. Takımla çıktığı son karşılaşmalarda mağlubiyet alan teknik adam; Giresunspor, Hatay, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a kaybetti. 15. sıraya gerileyen ve düşme hattıyla arasında sadece 3 puan kalan Galatasaray'ı şubat ayında daha zorlu maçlar bekliyor.



4

Galatasaray, lige verilen aranın ardından Alanyaspor deplasmanına gidecek. Eğer Alanyaspor karşısında da Domenec yenilirse teknik adam ile yolların ayrılması gündemde.



5

Galatasaray'ı başına Fatih Terim'in ayrılmasının ardından çok büyük umutlarla gelen teknik adam performansıyla beklentilerin çok altında kaldı. Oynattığı oyun ve aldığı skorlarla tepkilerin yoğun bir şekilde hedefi haline gelen teknik adam ile ilgili kritik gelişmelerin yaşanma ihtimali var.



6

Yoğun eleştiriler alan teknik adamın ise Alanyaspor karşısında takımına oldukça güvendiği aktarılıyor.



7

Sarı kırmızılıların başında 3 lig maçında da yenilgi alan çalıştırıcının antrenman sayısını arttırdığı ve yoğun bir motivasyonla Alanyaspor maçına hazırlandığı belirtiliyor.



8

Galatasaray'ın 6 Şubat pazar akşamı Alanyaspor ile oynayacağı maçta işi zor görünüyor. Alanyaspor'un form durumu oldukça dikkat çekiyor. Akdeniz ekibi son 3 maçından da 3 puan ile ayrıldı ve 5 maç yenilgi yüzü görmedi. Oynanacak olan mücadele taraftarlar tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR