Hıncal Uluç'tan Şaşırtan Abdullah Avcı Yorumu

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.01.2022-11:46 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-11:46)

Spor Toto Süper Lig'de 23 hafta geride kalırken liderlik koltuğu haftalardır bırakmayan Trabzonspor, ligin şampiyonluk yolunda bir numaralı favorisi olarak gözüküyor.

LİGDE TRABZONSPOR FIRTINASI ESİYOR

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yakalanan başarı büyük bir beğeni toplarken oynanan oyun keyif veriyor.


HINCAL ULUÇ'TAN ABDULLAH AVCI YORUMU

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında ilginç değerlendirmelerde bulunarak gündeme bomba gibi düştü. Hıncal Uluç, yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

' Trabzonspor'un ciddi Türk oyuncuları var ama Abdullah Avcı bu 8+3 sistemini eleştiriyor. Birincisi senin elinde Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biri var. İyi bir Türk kalecisi sahibi olmak çok büyük bir şans. Orada Türk kontenjanını kullanıyorsun sahada yabancı için bir fazlan kalıyor. İkincisi, sen Abdulkadir Parmak gibi bir oyuncuyu göndermişsin. Bir sürü canavar gibi Türk oyuncuların varken oynatmıyorsun ama o toplama yabancıları sürüyorsun sahaya. ' ifadelerini kullanarak bordo mavililer hakkında eleştirilerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal