Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman idari kadroda görev alacak!

Sarı kırmızılıların eski kaptanı olan ve takımın unutulmaz isimleri arasında bulunan Ayhan Akman ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Futbol adamının yeni yapılandırma kapsamında idari kadroda görev alacağı öğrenildi.

22.06.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-11:41) Galatasaray'ın eski futbolcusu Ayhan Akman idari kadroda görev alacak!

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan seçilmesiyle beraber önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yeni başkanın Dursun Özbek olması sonrasında takıma teknik direktör olarak Okan Buruk geliyor. İspanyol hoca Domenec Torrent ile de yolların ayrılması sonrası çarpıcı gelişmeler söz konusu. Galatasaray'da son olarak ise eski futbolculardan Ayhan Akman'a görev verileceği öğrenildi.

Kaptan yeniden sarı kırmızılı camiaya geliyor

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından oldukça çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda teknik adamlık koltuğuna Okan Buruk'un getirilmesinin planlaması sonrasında idari anlamda önemli gelişmeler söz konusu. Bu anlamda görev alacak isimlerden birisinin de Ayhan Akman olduğu öğrenildi. Yaşanan gelişmeler sarı kırmızılı taraftarları da oldukça heyecanlandırdı.


Sil baştan

Galatasaray'da geride kalan sezon tarihi bir başarısızlık elde eden ve taraftarlarını kötü anılar bırakan sarı kırmızılılar gelecek sezon aynı durumu yaşamak istemiyor. Bu anlamda yeniden yapılandırmaya giden takımda gerek sahada gerek idari anlamda pek çok değişiklik yapılması söz konusu. Bu anlamda Galatasaray'ı önümüzdeki zamanlarda oldukça hareketli gelişmeler bekliyor. Sarı kırmızılılardaki gelişmeler gerek Türk futbolu gerek yurt dışından ilgiyle takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal