Galatasaray'dan Lokomotiv Moskova Maçı Öncesi Seyirci Kararı!

Galatasaray'dan UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde TFF'ye rest niteliğinde bir karar verildi.

03.11.2021-19:44 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-19:51)

UEFA Avrupa Ligi E grubu karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, kendi sahasında oynayacağı karşılaşma öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu'na karşılaşmanın %100'lük bir kapasite ile oynanması yönünde bir talepte bulunmuştu.

GALATASARAY'IN TALEBİ REDDEDİLMİŞTİ...

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova karşılaşmasının tam seyirci kapasitesi ile oynanması yönünde iletilen talebi reddetmişti.

TFF İLE GERİLİMİ NEDEN OLABİLİR

Galatasaray Spor Kulübü ise Türkiye Futbol Federasyonu'nun vermiş olduğu bu karara karşılık olarak adeta rest niteliğinde bir kararda bulunarak fitili ateşledi.

GALATASARAY TFF'YE REST ÇEKTİ!

Galatasaray Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokomotiv Moskova karşılaşmasında herhangi bir seyirci kısıtlamasına gidilmeyeceğini açıkladı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada ;

' 4 Kasım Perşembe akşamı oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'na yüzde yüz kapasite ile seyirci alımına yönelik yapmış olduğumuz başvuru TFF tarafından reddedilmiştir. Oysa, TFF tarafından daha önce alınan ve kamuoyuna açıklanan kararla, 9 Kasım 2021’den itibaren ülkemizde oynanacak tüm maçlarda yüzde yüz seyirci kapasitesi geçerli olacaktır. Kulübümüzce alınan karar gereği, 4 Kasım Perşembe 20.45’te Lokomotiv Moskova ile UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynayacağımız müsabakada, herhangi bir seyirci kapasite kısıtlamasına gidilmeyecektir. Uzun bir aradan sonra, Büyük Galatasaray taraftarının güçlü desteğini hissedeceğimiz bu müsabakada buluşmayı heyecanla bekliyoruz... Saygılarımızla ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal