Galatasaray'dan 'Florya'nın Babası' Açıklaması!

Galatasaray, bugün medyada çıkan 'Florya'daki çalışanların ödenmeyen paralarını Fatih Terim ödedi' şeklindeki 'Florya'nın babası' başlıklı haberle alakalı açıklamalar yaptı.

21.07.2020-16:12 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-16:09) Galatasaray'dan 'Florya'nın Babası' Açıklaması!

Bugün medyada 'Florya'nın babası' başlığıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki personellerin maaşlarının verilmediği ve bu maaşları teknik patron Fatih Terim'in cebinden verdiği şeklinde bir haber yer aldı. Galatasaray Kulübü, paylaşılan bu haberle alakalı açıklamalar yaptı.

İşte Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesinden paylaştığı o açıklama şu şekilde:

'Sabah Gazetesi'ndeki 'Florya'nın Babası' başlıklı haberde yer alan, kulübün yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Florya’daki altyapı çalışanları ve diğer görevlilerin maaşlarının kulüp tarafından karşılanamadığı iddiaları tamamen gerçek dışıdır.

Yönetimimiz göreve geldiği 2018 yılı Ocak ayından bu yana, tüm personellerimizin maaşını gününde ve eksiksiz şekilde yatırmıştır.

Bu hayal ürünü haberin, son dönemde yalanlamak zorunda kaldığımız diğer haberler gibi algı oluşturmaya yönelik çalışmaların bir parçası olduğu açıktır. Camiamızın, Galatasaray’a zarar vermeye yönelik bu tür manipülatif, gerçek dışı haberlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatmak isteriz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal