Galatasaray’da tüm dengeler değişiyor: Devre arası iki isme veda edilecek

Başakşehir’e karşı 7-0 gibi etkileyici bir galibiyet alarak Dünya Kupası arasına giren Galatasaray’da iç transfer çalışmaları başladı. Sarı kırmızılılarda ilk 11’den uzak kalan iki isme devre arasında veda edileceği öğrenildi. İşte detaylar...

15.11.2022-12:56 - (Son Güncelleme: 15.11.2022-17:38)

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelen Galatasaray’da ara transfer dönemi çalışmaları şimdiden başladı. Sarı kırmızılarda teknik direktör Okan Buruk’un takımdan ayrılacaklar listesini belirlediği ifade edildi. Yönetimin bu isimlerle yollarını ayırarak yabancı kontenjanında yer açmaya çalışacakları kaydedildi.

Devre arası iki isme veda edilecek

TRT Spor’un yer verdiği habere göre; Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen futbolcular belli olmaya başladı. Yabancı kontenjanında yer açmak isteyen sarı kırmızılılar, as takımda şans bulamayan isimlerle vedalaşmayı planlıyor. 

Hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray'ın, ara transfer döneminde ilk olarak Haris Seferovic ile yollarını ayırması bekleniyor. Sezon başında Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan İsviçreli futbolcu, Galatasaray'ın forvet hattında üçüncü tercih konumunda bulunuyor. Ligin ilk dört haftasında ilk 11'de yer alan Seferovic, sonrasında as takımda yer bulamadı.i-

Sarı kırmızılı formayla sekiz lig maçında 378 dakika süre alan 30 yaşındaki forvet, son üç maçta forma giymedi. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı iki maçta da fileleri havalandıran Seferovic, ligde ise gol sevinci yaşayamadı.

Seferovic Van Aanholt

Yabancı sınırı kurbanı oldu

Galatasaray'da takımdan ayrılması gündemde olan bir diğer isimse Patrick van Aanholt oldu. Ligin ilk yedi haftasında 11'de yer alan Hollandalı futbolcu, iki asist katkısı verdi. Son altı lig maçın dördünde kadroya alınmayan tecrübeli sol bek, yabancı sınırı nedeniyle gözden düştü. Patrick van Aanholt'un da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Teknik direktör Okan Buruk'un, ara transfer dönemine kadar savunmanın solunda Emre Taşdemir ve Kazımcan Karataş'tan yararlanması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal