13.09.2021-17:40 (Son Güncelleme:13.09.2021-18:00)


1

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılmaya çok yaklaşan fakat transferi gerçekleşmeyen Mostafa Mohamed'in performansı çok büyük tartışma konusu oluyor. Futbolcunun istatistiği hayrete düşürüyor.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in yaz transfer döneminde transferine kesin gözle bakılıyordu. Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan transfer olması beklenen futbolcunun, transferinde son anda pürüzler çıkmış ve futbolcu Bordeaux kulübüne transfer olamamıştı.



3

Galatasaray'da forma giymeye devam eden futbolcunun son maçlardaki performansı taraftarları ve camiayı hayrete düşürdü.



4

Bordeaux'a transferi gerçekleşmeyen futbolcunun aşırı formsuz durumu çok göze çarpıyor. Futbolcu, Galatasaray'da sergilediği kötü performans ile hem Galatasaray taraftarını hem de Galatasaraylı taraftarları çok büyük hayal kırıklığına uğratıyor.



5

Mostafa Mohamed'in performanları ilk geldiği zamandan çok uzak bir performans sergiliyor. Mostafa Mohamed bu sezon sergilediği etkisiz performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşatıyor.



6

Futbolcu 3'ü 11'de olmak üzere 8 maçta görev alırken, toplam 276 dakika görev yaptı. Mısırlı futbolcu bu süreçte gol atamadı ve 1 kez asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR