13.09.2021-16:58 (Son Güncelleme:13.09.2021-16:58)


1

Barcelona'da, Beşiktaş'ın kiraladığı Bosnalı yıldız Miralem Pjanic yerine aranan isim bulundu. Katalan devinin, Youri Tielemans'ı kadrosuna katmak istediği aktarılıyor.



2

Katalan devi Barcelona, Beşiktaş'a transfer olan Miralem Pjanic'in boşluğunu dolduracak ismi buldu. Barcelona, hareketli geçen transfer sezonunda Bosnalı yıldızı, Miralem Pjanic'i Beşiktaş'a kiralamıştı.



3

Miralem Pjanic, Katalan devinden mutsuz olduğu ve takımın teknik direktörü Ronald Koeman ile anlaşamadığı için yollarını ayırmıştı.



4

Barcelona, Bosnalı yıldız Miralem Pjanic'in Beşiktaş'a transfer olmasının ardından bu bölge için transfer arayışlarına girdi. Barcelona bu bölge için Leicester City formasını terleten 24 yaşındaki Belçikalı yıldız Youri Tielemans'ı gözüne kestirdi.



5

Barcelona'nın, Belçikalı yıldız için girişimlere başladığı aktarılıyor. Katalanların futbolcuyla ve kulübü Leicester City ile temasa geçtiği ve girişimlerin olumlu ilerlerdiği aktarılıyor.



6

Barcelona'nın transfer etmek istediği Youri Tielemans için bir başka dev kulüpler; Real Madrid, Manchester United ve Liverpool'un da ilgi duyduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Futbolcunun ara dönemde büyük bir takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR