12.09.2021-13:44 (Son Güncelleme:12.09.2021-13:44)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a geçtiğimiz gün oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından Domagoj Vida ve Alex Teixeira'nın sakatlıkları ile ilgili kötü haber geldi.



2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 4. Haftasında kendi sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.



3

Beşiktaş için karşılaşmadaki en kötü haber ise Georges Kevin N'Koudou, Alex Teixeira ve Domagoj Vida'nın sakatlanarak oyun alanının kenarına gelmesi oldu.



4

Hafta için Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Alman devi Borussia Dortmund ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın dört gözle yıldız futbolcularından beklediği sakatlık haberi bugün itibariyle geldi.



5

Georges Kevin N'Koudou'nun sakatlığının ciddi olmadığı ve Borussia Dortmund ile bu hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan karşılaşmada forma giyebileceği öğrenildi.



6

Siyah beyazlıların tecrübeli stoperi Domagoj Vida'nın ise çekilen MR sonucu sonrası en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı ve Borussia Dortmund ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahada olamayacağı öğrenildi.



7

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira'nın sakatlığında ise Domagoj Vida'nın sakatlığı gibi kötü haber geldi. Brezilyalı yıldızın çekilen MR'ında kısmi yırtık tespit edilirken Borussia Dortmund ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını kaçıracağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR