13.09.2021-16:14 (Son Güncelleme:13.09.2021-16:28)


1

Kasımpaşa maçının ardından Trabzonspor karşısında da 2 farklı üstünlüğü koruyamayan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Galatasaray'da taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim'i hedef aldı. Taraftarlar sosyal medyadan Terim'e istifa çağrısı yaptı.



2

Galatasaray Süper Lig'de milli aradan önce Kasımpaşa ile karşılaştığı maçta 2-0'lık üstünlüğünü koruyamamış ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. Süper Lig devlerinden Galatasaray bir diğer Süper Lig devi olan Trabzonspor karşısında da aynı senaryoyu yaşadı.



3

Sarı kırmızılılar, müthiş bir şekilde başladığı mücadelede yıldız futbolcusu Emre Kılınç'ın 20 ve 33. dakikalarda bulduğu gollerle 2 farklı üstünlüğü yakalasa bile skor avantajını elinde tutamamıştı. Galatasaray, soyunma odasına 2 farklı üstünlük ile gitse bile ikinci devrede etkisiz oyunuyla dikkat çekti.



4

Galatasaray ilk yarıyı 2-0 önde kapattığı zorlu Trabzonspor deplasmanında 2. yarı üstünlüğünü koruyamadı ve maç 2-0'dan 2-2'ye geldi. Ev sahibi Trabzonspor'un çok güzel bir dönüş yaptığı maç büyük bir heyecanla izlendi.



5

İkinci devrede Fatih Terim'in hamleleri çok eleştirildi. Özellikle ikinci yarı Fatih Terim'in Emre Kılınç ve Morutan'ı oyundan alıp Aytaç Kara ve Ryan Babel'i sahaya sürmesi büyük tepki çekti.



6

İkinci devrede Fatih Terim'in hamleleri çok eleştirildi. Özellikle ikinci yarı Fatih Terim'in Emre Kılınç ve Morutan'ı oyundan alıp Aytaç Kara ve Ryan Babel'i sahaya sürmesi büyük tepki çekti. Bu değişikliklerden sonra Trabzonspor goller buldu ve maç berabere bitti. Fatih Terim'e bu maçın ardından Galatasaray taraftarları sosyal medyadan istifa çağrısında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR