Galatasaray'da seçim heyecanı devam ederken takım içinde büyük problemler ortaya çıktı!

Galatasaray'da Burak Elmas'ın ibra edilmemesiyle birlikte başkan adayları kolları sıvamış durumda. Sarı kırmızılılarda büyük heyecan yaşanırken diğer taraftar futbolcuların maaşlarını alamadığı öğrenildi.

30.03.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-11:26)

Galatasaray'da olağanüstü seçim hazırlıkları hız kazanmış durumda. Camiada bu anlamda büyük bir heyecan yaşanıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında başkanlık koltuğuna oturan ancak 9 ay sonunda idari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas, vakit kaybetmeden seçimli kongre tarihini 30 Nisan olarak belirlemişti. Hem önceki dönemde aday olanlar hem de yeni seçimde aday olması beklenen isimler kolları sıvamış durumda. Harıl harıl liste çalışmaları ve oy grupları üzerinde pazarlıklar sürerken öteki yandan Florya'da kriz hakim.

Maaşlar ödenmiyor

İbrasızlık nedeniyle bütçe kısıtlamasıyla karşı karşıya kalan Başkan Burak Elmas ve ekibi birçok branştaki transferi askıya aldı. Ayrıca aylardır sporcuların alacakları ödenmiyor. Sadece futbolcu 3-4 aydır hiç ödeme yapılmayan futbolcular var. Bir süredir borçsuzluk kağıdıyla bu ödemelerin ertelenmesi takımda ciddi problem oluşturuyordu. Şimdi başlayan seçim süreciyle beraber, yeni başkan belirlenene kadar en az 1 ay daha sporculara ödeme yapılmaması gündemde. Oyuncular durumun farkında ve kısa sürede bir çözüm yolu bekliyor.


Domenec Torrent tazminat bekliyor

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminde başa gelen Domenec Torrent ile yeni başkanın yola devam etmek istemeyeceği öğrenildi. Domenec Torrent ile bu nedenle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu kulübe ayrıca bir tazminat getirecek. Fakat sorun bununla sınırlı olmayacak. Halihazırda alacakları ödenmediği için futbolcuların önümüzdeki sezon takımın başında yer almayacak olan Torrent'e karşı güveni ve bağlılığı azalmış halde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal