Galatasaray'da Dursun Özbek ve Abdurrahim Albayrak'ın seçime beraber gireceği konuşuluyor!

Burak Elmas'ın ibra edilmemesiyle beraber Galatasaray'da kongre kazanları yeniden kaynamaya başladı. Adaylar, listeler merak konusu olurken en sürpriz iddia ise Dursun Özbak ve Abdurrahim Albayrak cephesinden gelmiş durumda. İkilinin seçime beraber gireceği aktarıldı.

29.03.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-15:16)

Sarı kırmızılılarda seçim tarihi 30 Nisan olarak belirlenmiş durumda. Şimdiden kulis çalışmalarına ise başlanıldı. Başkan Burak Elmas'ın idari yönden ibra edilmemesiyle beraber gelinen zamanda 1 ay boyunca camiayı heyecan dolu günler beklemekte. Dolayısıyla camia içinde adaylar, listeler birleşmeler, imzalar elden ele gezmekte. 

Çok heyecanlı bir döneme giriliyor

Tıpkı Haziran ayında gerçekleşen seçim havasında yine çok adaylı ve çok çekişmeli bir kongre yaşanacağı öngörülüyor. Kulislerde iki güçlü ismin bir araya geleceği iddiası ise gündeme bomba gibi düşmüş durumda. 

Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ile seçimlere girecek.

Yeni bir oluşum söz konusu

Abdurrahim Albayrak'ın, 'Galatasaray'a daha çok borcum var diyerek' Dursun Özbek'le yaptığı görüşmelerde mutabakat sağladığı aktarıldı. Anlaşmaya göre Dursun Özbek başkan adaylığını resmen açıklarsa, Abdurrahim Albayrak da 2. Başkan olarak listede bulunacak.

Camianın desteğini istiyor

Dursun Özbek'in yine camianın önemli isimleriyle görüştüğü ve çok güçlü bir yönetim kurulu oluşturmaya hazırlandığı aktarılmakta. Fakat Dursun Özbek'in yakın çevresiyle yaptığı görüşmelerde tek şartı, başkan adaylığını önce kendisinin ortaya koymasından ziyade, camiadan gelecek istek ve baskıyla beraber bu sürece dahil olabilmek. Yani Dursun Özbek'in camianın desteğini tam olarak arkasına almadan adaylık açıklaması yapması beklenmiyor. Merhum başkan Mustafa Cengiz'e karşı girdiği seçimi kaybeden Dursun Özbek, yine aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Bu anlamda Galatasaray'da seçim süreci çok büyük bir heyecanla beklenmeye başlanmış durumda. Türk futbolunda da yaşanan gelişmeler dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal