Galatasaray'da olağanüstü seçimin tarihi belli oldu!

Galatasaray'da başkanlık için yapılacak genel kurul tarihi duyuruldu. Buna göre Galatasaray'da Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ise ikinci toplantı 30 Nisan 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacak.

28.03.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:36)

Türk futbolunda şimdilerde gözler Galatasaray'da yapılacak olağanüstü seçime yönelmiş durumda. Olağanüstü seçim ile ilgili merakla beklenen açıklama ise geldi. Sarı kırmızılılarda merakla seçimin tarihi bekleniyordu. Konuyla ilgili Galatasaray Yönetimi resmi açıklamayı yaptı.

Resmen açıklandı

Sarı kırmızılı camiada yapılan açıklamada, 'Tüzüğümüzün 28/1 maddesi gereğince, Yönetim Kurulumuzun bugün aldığı karar neticesinde Kulübümüzün "OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI" 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 30 Nisan 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.' ifadelerine yer verildi. Yapılan bu açıklama büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray'da seçim tarihi netleşti.

Toplantının çizelgesi belirtildi

Galatasaray'da yapılacak seçimin çizelgesi ise şu şekilde olacak;

1. Açılış,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanı'nın oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi,

4. Seçimler;

a. Kulüp Başkanı

b. Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

c. Denetim Kurulu asıl ve yedek üyeleri

d. Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyeleri

e. Sicil Kurulu asıl ve yedek üyeleri

5. Kapanış

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal