Galatasaray'da Flaş Gelişme! İmzaları Bir Bir Atılıyor!

Galatasaray yönetimi gelecek sezona yeni kontratlarla girecek. Salgın sonrası futbolculardan maaşlarında fedakârlıkta bulunmasını isteyen sarı- kırmızılı ekip, olumlu geri dönüş aldı.

11.06.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-15:38) Galatasaray'da Flaş Gelişme! İmzaları Bir Bir Atılıyor!

Gerçekleşen görüşmelerde kulübün 3’te 2’siyle anlaşmaya varıldı.

Bir taraftan şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray idaresi bir taraftan da kadro bütçesini kısmak için çalışmalarını hızlandırıyor. Yeni tip coronavirüs sebebiyle kazançların daha da azalması sonrası futbolculardan ücretlerinden kesinti talep eden sarı- kırmızılı yöneticiler, bir bir anlaşmaları hazırlamaya başladı. İlk olarak kaptanlar Muslera ve Selçuk'un her türlü fedakârlığa hazır olduğunu söylemesi üzerine çalışmalara başlayan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Florya'da oyuncularla iletişime geçti.

AYNI DURUMDA DEVAM EDİLEMEZ

Kulübün dikkatini dağıtmak istemeyen fakat dünya futbolundaki ekonomik kriz sebebiyle var olan şartlarda aynı kontratlarla devam etmelerinin olası olmayacağını aktaran Albayrak, yeni önerileri futbolculara sunmaya başladı. Genelde pozitif dönüş alan ve şu zamana kadar futbolcuların 3'te 2'si ile el sıkıştığı ortaya çıkan Galatasaray İkinci Başkanı'nın birkaç gün içinde bütün oyuncularla yeni kontratlar için el sıkışmayı planladığı aktarılan haberler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal