Galatasaray'da Fernando Muslera ilk kez takımla beraber çalıştı!

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı dolayısıyla takımdan ayrı kalan Uruguaylı file bekçisi, Fernando Muslera son yapılan antrenmanda takımla beraber çalıştı.

28.02.2022-16:14 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-16:24)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da sezon başında sakatlık geçiren Fernando Muslera ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılıların Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük yankı uyandırmış durumda. Sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 28. haftasında oynayacağı İttifak Holding Konyaspor karşılaşması için hazırlıklara başlamışken, Fernando Muslera'dan gelen güzel haber takımda moralleri yükseltti. 

Sosyal medyadan duyurdular

Galatasaray sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fernando Muslera müjdesini duyurmuş oldu. Sarı kırmızılıların antrenman paylaşımında, Fernando Muslera'nın yer alması taraftarları oldukça sevindirmiş oldu.


Uruguaylı file bekçisi sezonun ilk yarısında Sivasspor ile oynanan karşılaşmada yerde kalmış ve yaşadığı sakatlık büyük şok olmuştu. Fernando Muslera o zamandan itibaren sarı kırmızılıların kadrosunda yer almamıştı. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yaşanan son gelişme Galatasaray cephesinde büyük yankı uyandırmış durumda. Bu anlamda sarı kırmızılılarda ligde üst üste alınan galibiyetler sonrası Fernando Muslera'nın da iyileşmesi moralleri epey bir yükseltti. Tecrübeli file bekçisi uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray'da unutulmaz zaferler yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal